How-To Återfuktning


Så får du frisk, återfuktad hy med rätta råd och produkter. 

Du vet att din hy behöver fukt och att det är en viktig del i din hudvårdsrutin. Du behöver återfuktande produkter som du använder varje dag och återfuktande produkter som boostar din lite hy extra när behovet uppstår. 

Go With the Glow

Låt inte den torra vinterluften ta ifrån dig ditt glow. Skapa glöd inifrån och ut med fem enkla steg.

  1. Exfoliera effektivt. Välj lösningar som avlägsnar trist hy och tar fram den strålande hyn som finns därunder.
  2. Njut av en ansiktsmask och öka hudens fuktnivå i 24 timmar* eller använd TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask för att ge fukt åt speciella områden.
  3. Återfukta överallt. Lindra torrhet i ansiktet, på armbågarna eller nagelbanden med mångsidiga Mary Kay Naturally® Nourishing Oil och Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick. Du kan till och med applicera oljan på hårtopparna för att visa dem lite kärlek.
  4. Boosta din hudton. Använd TimeWise® Luminous 3D Foundation för en ljusreflekterande finish och 12 timmars återfuktning.
  5. Ge en matt finish när det behövs. Håll ditt glow under kontroll med en lösning on-the-go.

*Baserad på en klinisk hudmätningsstudie. Gäller TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask.

Din strategi för egenvård


Livet kan i perioder bli stressigt och om du inte är uppmärksam kan uppgiften att ta hand om dig själv bli den sista på din to-do-lista. Gör dig redo med produkter som tillför lugn och ta med en spa-upplevelse hem. Använd tiden när du rengör dina porer på djupet med Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask till en stund för mindfulness, slut ögonen och andas djupt medan du reflekterar över vad du är tacksam över. Känn hur dagens stress rinner av dig med Mary Kay Naturally® Exfoliation Powder och berika din hud med Mary Kay Naturally® Nourishing Oil. Ta medvetet hand om dig själv och visa andra hur de kan göra detsamma.

82 %

Andelen kvinnor som sa att hyn blev lugnad och omedelbart återfuktad av TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask

Glycerin

En kraftfull fuktbindare som vet hur man återfuktar hyn och hjälper till att balansera fuktbalansen. Finns i Mary Kay® Hydrogel Eye Patches


24 timmars återfuktning

TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask ökar hyns fuktnivå i 24 timmar. *


3 gånger så mycket

Bio-fysiska tester visade att hyns fuktnivå  omedelbart ökade tre gånger så mycket efter applicering av TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment with Retinol

Sheasmör

Skyddar, berikar och mjukgör huden. Sheasmör innehåller omega-3, vilket är känt för att bibehålla hyns naturliga fuktbarriärer. Hitta Satin Body® Silkening Shea LotionBack to back, 12 timmars fuktgivande

Varje hudvårdsprodukt i TimeWise® Miracle Set 3D™ återfuktar 12 timmar. När de används tillsammans, ger de återfuktning hela dagen. 

TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream SPF 30  och TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream

Lär dig om återfuktning


Missa inte att ge din hy fukt på grund av vanor som torkar ut hyn och fel information om hudvård. Upptäck istället vilka myterna är och levnadstips som bevarar din hys välmående. 

Myt: Människor med fet hy behöver inte fuktgivande produkter.

Fakta: Fet hy kan bli uttorkad, speciellt efter överdriven rengöring. En lätt fuktgivande kräm eller en kräm anpassad för fet hy, som Mary Kay® Oil-Free Hydrating Gel rekommenderas.

Myt: Torr hy kan bli mindre torr om man dricker vatten. 

Fakta: Att dricka vatten bidrar till en hälsosam livsstil, det bidrar inte omedelbart till att förbättra torr hy. Men att inkludera ett fuktgivande steg i din hudvårdsrutin kan hjälpa

Effektiva produkter är inte enda vägen till att förbättra och bibehålla fuktbalansen i hyn. Att använda luftfuktare torra månader, under vintern eller när du vistas i luftkonditionerade utrymmen kan hjälpa dig att se en skillnad i återfuktning. Undvik att duscha i för varmt vatten för att hjälpa till att bibehålla fuktnivån. Få ut det mesta och bästa av fuktgivande produkter genom att preparera hyn med hjälp av Skinvigorate™ Sonic Skin Care System och regelbunden peeling.  

Bunkra upp. Ta hand om hyn.

Ha så många av dessa fuktgivande produkter till hands som du behöver för att hålla din hy välmående och återfuktad.