TimeWise® Luminous 3D Foundation Beige W 100

TimeWise® Luminous 3D Foundation Beige W 100

30 ml

Upptäck ett jämnt resultat med perfekt nyansmatchning. Vår unika Age Minimize 3D® Complex minskar uppkomsten av synliga ålderstecken och gör att hyn genast ser friskare, fastare och yngre ut.

• Hyn får omedelbart mer lyster
• Återfuktar i 12 timmar
• Ger ett hållbart och jämnt resultat med en fjäderlätt finish
• Innehåller ljusreflekterande mineraler
• Berikad med välgörande jojoba

479 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Med TimeWise 3D® Foundation har det aldrig varit lättare att hitta din perfekta nyans. Tillsammans med vår exklusiva IntelliMatch® Technology skapades en foundation som matchar varje kvinnas hudton. Produkten innehåller ljusreflekterande mineraler som ger en lystergivande finish och produkten sätter sig inte i fina linjer.
TimeWise® Luminous 3D Foundation innehåller samma unika Age Minimize 3D® Complex som ingår i varje produkt av TimeWise® Miracle Set 3D™. Det består av tre ingredienser som bidrar till att minska uppkomsten av synliga ålderstecken: Inkapslad Resveratrol tillför trippelverkande antioxidanter och bidrar till en jämnare hudton* samt främjar hudens naturliga kollagen.* Vitamin B3, en välkänd lystergivande superkraft som hjälper till att jämna ut hudtonen och dessutom fungerar som en antioxidant. En åldersförebyggande peptid främjar hyns naturliga kollagen och elastin* för en utseendemässigt mer ungdomlig och spänstig hy.

Finns för normal/torr hy (TimeWise® Luminous 3D Foundation) och kombinerad/fet hy (TimeWise® Matte 3D Foundation).
Produkten är oparfymerad och oljefri. Den är dermatologiskt testad, passar även för känslig hy/känsliga ögon och är icke portilltäppande.
*Baserat på in-vitro-tester av huvudingredienser.


Appliceringstips

Så hittar du din perfekta foundation-nyans med tre enkla steg.


placemat_tw3d_foundation


• Applicera TimeWise® Matte 3D Foundation med Mary Kay® Liquid Foundation Brush, en makeupsvamp eller med fingertopparna.


• Använder du borsten så tryck ut lite foundation på handryggen, doppa borsten och applicera jämnt över ansiktet med jämna drag i nedåtgående riktning.


• Borsten är utformad för att åstadkomma ett perfekt resultat även på svåråtkomliga områden som till exempel invid näsan och munnen