TimeWise® Age Minimize 3D™ 4-in-1 Cleanser

There is no associated products to buy ...

TimeWise® Age Minimize 3D™ 4-in-1 Cleanser

En multiverkande rengöring som avlägsnar orenheter och ger en ren, exfolierad hy med klarhet och lyster. Den förstärker ett naturligt, ungdomligt utseende och förbereder hyn för nästa steg i hudvårdsrutinen.

• Avlägsnar skonsamt makeup och orenheter
• Används två gånger dagligen och lämnar hyn mjuk och len
• Innehåller vårt unika Age Minimize 3D™ Complex

Fler fördelar

Produkten ingår i TimeWise® Miracle Set 3D™. Fyra produkter som är speciellt utformade för att maximera varandras fördelar och hjälper till att förhindra faktorer som får din hy att se äldre ut i förtid. Setet Defends (skyddar), Delays (fördröjer) och Delivers (levererar) med hjälp av vår unika Age Minimize 3D™ Complex så att din hy ser yngre ut längre. När du använder TimeWise® Age Minimize 3D™ 4-in-1 Cleanser tillsammans med övriga produkter minskas uppkomsten av synliga ålderstecken.TimeWise® Miracle Set 3D™ levererar resultat och en hy som ser yngre ut på bara fyra veckor.**

Age Minimize 3D™ Complex består av tre ingredienser som bidrar till att minska uppkomsten av synliga ålderstecken. Inkapslad Resveratrol: Tillför trippelverkande antioxidanter och bidrar till en jämnare hudton* samt främjar hudens naturliga kollagen.* Vitamin B3: En välkänd lystergivande superkraft som hjälper till att jämna ut hudtonen och dessutom fungerar som en antioxidant. En åldersförebyggande peptid: Främjar hyns naturliga kollagen och elastin* för en utseendemässigt mer ungdomlig och spänstig hy.

Produkten är dermatologisk testad samt klinisk testad för hudirritationer och allergi. Den är parfym- och oljefri, icke portilltäppande och passar även för känslig hy.

Finns för norma/torr hy och kombinerad/fet hy.


**Resultatet baseras på en 12 veckors lång oberoende klinisk studie där 62 kvinnor använde TimeWise® Miracle Set 3D™ två gånger om dagen.