Ljusa upp & framhäv: Svep Biscotti som highlighter över hela ögonlocket. Applicera därefter en basnyans, Mahogany, i globlinjen för att skapa en mjuk, grafisk linje. Framhäv med Rustic genom att svepa nyansen över din basnyans i globlinjen.

Förstärk: Applicera eyeliner på den övre fransraden och mellan ögonfransarna för att skapa ett fylligare intryck. Svep ett lager mascara på underfransarna och två lager på överfransarna.

Finishing touch: Avsluta med Finishing Spray och därefter en uppiggande och blommig doft på handleden och bakom örat.

Get the look

BAS: Grunda med en foundation som matchar din hudton. TimeWise® Luminous Foundation ger en lystergivande finish och jämnt resultat.

ÖGON & BRYN: Svep Gold Status över hela ögonlocket och vid den undre fransraden. Använd Precision Brow Liner i nyansen Dark Blonde för att måla och fylla i dina ögonbryn med fjäderlätta drag. Borsta därefter brynen med en Brow Tint för ett fylligt resultat som håller hela dagen.

LÄPPAR: Avsluta med att svepa ett lager Naturally Buff över läpparna.

Get the look

ÖGON: Applicera Dusty Rose som bas och skapa därefter en mjuk båge precis ovanför globlinjen med Cashmere Haze. Ett trendigt cat eye får du genom att linjera både övre och undre fransraden med Liquid Eyeliner Pen. Måla sedan ihop linjerna till en vinge. Använd din undre fransrad som guide för att få till den perfekta linjeringen. Avsluta med en highlighter (Crystaline) på ögonbrynsbenet, i den inre ögonvrån och precis ovanför din eyeliner på övre fransraden.

LÄPPAR: Fyll i hela läpparna med Rose lip liner, det gör att ditt läppstift håller sig innanför läppkonturen. Svep ett lager Love Me Pink över läpparna och avsluta med Pink Parfait lip gloss för extra va-va-voom!

Get the look

Lina Lindgren

Lina Lindgren

Hudvårdskonsult

43736 Lindome

Välkommen till mig!

Läs mer om mig

E-post: lindgren.lina@bredband2.com