TimeWise® Nighttime Recovery

TimeWise® Nighttime Recovery

29ml

Återuppbygger på djupet under natten när hudens förnyelseprocess är som mest aktiv. Vakna upp med en fräsch, utvilad hy med mjukare uttryckslinjer och mindre framträdande synliga linjer. Innehåller små pärlor av cellulosa som spricker i och med pumptrycket för att alltid leverera färska ingredienser vid varje applicering.

• Verkar under natten då hudens förnyelseprocess är som mest aktiv
• Förbättrar helhetsintrycket och har en utjämnande effekt
• Ger en extra antioxidantdos i form av kamomillextrakt som har en avslappnande effekt och är känt för att lugna huden under tiden du sover
• Passar alla hudtyper

Fler fördelar

Precis som kroppen och hjärnan får huden en chans till återhämtning och återuppbyggnad under natten. Det är då hudens förnyelseprocess är som mest aktiv*. Därför är det särskilt effektivt att använda behandlande produkter som fyller på hudens reserver under den naturliga återhämtningsfasen och återuppbyggnadsfasen. Genom att lugna huden och neutralisera yttre stressorer får huden möjlighet till återhämtning på djupet och uppkomsten av nya ålderstecken kan fördröjas.

Nighttime Recovery innehåller speciella så kallade ”nutribeads” som är cellulosapärlor. Den pärlfärgade innehåller resveratrol och den rosafärgade en vitaminblandning. Cellulosapärlorna spricker när krämen fördelas med pumptrycket och färska ingredienser frigörs på huden.

Produkten innehåller även vårt vetenskapligt framtagna och patenterade TimeWise® 3D Complex som motverkar för tidigt åldrande genom att tillföra tre viktiga hudförbättrande egenskaper – tre grundläggande komponenter för en fräsch hy. Dessa tre ingredienser är: Inkapslad resveratrol, vitamin B3 och en åldersbekämpande peptid.

* Baserat på in vitro-tester


Appliceringstips

Applicera i uppåt- och utåtgående rörelser efter rengöring på kvällen.

Använder du TimeWise® Nighttime Recovery tillsammans med TimeWise® Antioxidant Moisturizer applicerar du alltid Nighttime Recover först.