ÖGON: Applicera highlighter i den inre ögonvrån med Smoky Quartz (1). Svep Granite (2) över hela ögonlocket och applicera därefter Frozen Iris (3) endast på mitten av ögonlocket. Avsluta med Sweet Plum (4) i globlinjen och längs yttre ögonvrån format som en vinge.

LÄPPAR:För kyssvänliga läppar till tolvslaget, applicera Red lip liner över hela läpparna och avsluta med ett lager läppstift i nyansen Red Smolder.

Finishing touch: Avsluta med partydoften LE Eau So Daring® EdT och en finishing spray så att din makeup håller sig snygg långt efter tolvslaget!

Get the look

FRÅN MÖTE TILL MIDDAG:För en vardagslook kan du få dina läppar och kinder att skina med Darling Pink blush, Raspberry Ice lipstick och Fancy Nancy lip gloss. Hotta upp din look inför kvällen med ögonskugga i nyansen Rustic och MK Black eyeliner.

NYANSER EFTER HUDTON: Pröva dessa skimrande ögonskuggor från vår Chromafusion®-serie.

Ljus:Ljusa pärlnyanser och silver är extra snyggt. Testa Crystalline och Granite.

Biege:Champagne och guld! Välj Candlelight och Gold Status.

Mörk:Nyanser i brons och guld är smickrande. Välj Rustic och Gold Status.

Universal:Rose Gold är en nyans som passar alla!

Get the look

LJUSA UPP:Glasögon kan lätt kasta en skugga, särskilt vid den inre ögonvrån. Ljusa upp området med hjälp av concealer eller en ljusare ögonskugga.

FRAMHÄV:Eyeliner är nyckeln till att skapa kontrast runt dina ögon, vilket hjälper dem att synas tydligare bakom glasögonen.

FINISHING TOUCH:Avsluta med att spraya en uppiggande och blommig doft på handleden och bakom örat. Om du känner dig lite torr och trött i hyn under dagen piggar Reviving Facial Spray upp och återfuktar på bara några sekunder!

Get the look

ÖGON:Applicera Soft Heather (1) över hela ögonlocket. Applicera därefter Sweet Plum (2) på den yttre tredjedelen av ögonlocket och på den undre fransraden. Svep Merlot (3) längs med globlinjen för ett dramatiskt djup. Applicera highlighter, Crystalline (4), vid den inre ögonvrån och på ögonbrynsbenet.

LÄPPAR:Läppar tagna direkt från catwalken får du genom att applicera Berry lip liner över hela läpparna. Applicera läppstiftet Crushed Berry, pressa läpparna lätt mot en servett och applicera därefter ett nytt lager. Föredrar du en naturligare look på dina läppar? Mary Kay Global Beauty Ambassador Luis Casco tips är att då använda sig av en nude lip liner istället.

UNDER DAGEN:Avsluta med en finishing spray för att fixera makeupen och Love Fearlessly® EdP på handleden och bakom örat för en ljuvlig doft.

Get the look

Malin Jonsson

Malin Jonsson

Senior Consultant

55447 Jönköping

Välkommen till mig!

Läs mer om mig

E-post: mkmalin@mkassist.com