Byt enkelt ut nyansen på läppstift för att matcha julfirandet eller nyårskyssen!

ÖGON: Applicera Gold Status över hela ögonlocket och den undre fransraden. Skapa en highlighteffekt med Crystalline i den inre ögonvrån och på ögonbrynsbenet. Måla en vinge med Liquid Eyeliner Pen på övre fransraden och applicera sedan med lätt hand nyansen Rustic på ögonlocket. Linjera övre fransraden med eyeliner i nyansen Deep Brown och avsluta med två lager Ultimate® Mascara på övre och undre fransraden.

CONTOUR: Svep Contour i en linje precis under käkbenet, längs käklinjen och vid tinningen. Applicera därefter highlighter från tinningen och ned mot käkbenet samt rouge på kindernas högsta punkt.

LÄPPAR: Applicera Limited Edition Mary Kay® Sparkle Lipstick i nyansen Ruby eller Sunstone för säsongens glittrigaste läppar!

KINDER: Applicera Shy Blush på kindernas högsta punkt med en Cheek Brush (använd mittendelen av borsten).

ÖGON: Applicera nyans 1 av Eye Shadow Quad Warm Pinks på ögonlocken med en All-Over Eye Shadow Brush. Applicera nyans 4 som en eyelinernyans på den undre fransraden med Eye Smudger Brush. Avsluta med Lash Intensity Mascara Black på övre och undre fransraden.ÖGON: Svep Rose Gold över hela ögonlocket samt på undre fransraden. Avsluta med ett lager mascara.

LÄPPAR: Applicera LE Mary Kay Unlimited® Lip Gloss Unique Mauve på läpparna.

Testa en lekfull look inspirerad av den digitala eran.

ÖGON: Applicera Sweet Plum i globlinjen och därefter Frozen Iris i den inre ögonvrån för highlighteffekt. Måla en vinge med Liquid Eyeliner Pen på övre och undre fransraden och applicera sedan med lätt hand nyansen Starry Night på ögonlocket och den undre fransraden. Avsluta med Lash Intensity® Mascara på övre och undre fransraden.

CONTOUR: Applicera rouge på kindernas högsta punkt och svep contour i en linje precis under käkbenet. Applicera därefter highlighter från tinningen och ned mot käkbenet samt Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick för att skapa ett mer naturligt glow.

LÄPPAR: Applicera lip liner och därefter Gel Semi-Matte Lipstick i nyansen Crushed Berry. Avsluta med att svepa ett lager lip gloss i nyansen Soft Nude för en extra glossig effekt.