TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler är utformad för att fylla i tydliga linjer och rynkor på utsatta områden i pannan, runt läpparna, runt ögonen – den klarar till och med de där bekymmersrynkorna mellan ögonbrynen och skrattrynkorna runt munnen som är så svåra att göra något åt (och om produkten fungerar så bra på rynkor – tänk bara vad den kan göra för fina linjer)! TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler är det perfekta komplementet till TimeWise Repair®-serien.

Discover

Discover

Vill du ha snabba resultat?

Se vad TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler kan göra för dig!

Benefits

Benefits

4 fantastiska fördelar

·         Fyller omedelbart i djupa rynkor och förbättrar det synliga intrycket över tid

·         Gör rynkorna mindre framträdande

·         Innehåller retinol som riktar in sig på djupa rynkor

·         Flagnar inte och klumpar sig inte, torkar in och blir osynligt

How It Works

How It Works

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler:

Fyller omedelbart i djupa rynkor. Inkapslad hyaluronsyra och flexibla elastomerer samarbetar för att effektivt minska det synliga intrycket av rynkor och ge ett ungdomligare utseende.

Ger ett fylligare utseende. Inkapslad hyaluronsyra drar till sig fukt vilket ger hyn ett fylligare utseende och minskar intrycket av djupa rynkor.

Retinol minimerar intrycket av djupa rynkor över tid. Retinol är en effektiv åldersförebyggande ingrediens som rekommenderas av dermatologer.

*Resultaten baseras på en bedömning av hudförbättringar utförd av en oberoende hudexpert, efter en 8-veckors oberoende klinisk studie där 45 kvinnor använde produkten morgon och kväll.

Advanced Ingredients

Advanced Ingredients

TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler kombinerar hyaluronsyrans utfyllande effekt med flexibla elastomerer och kraften hos inkapslad retinol för att leverera fördelar som syns direkt och över tid.

 

Inkapslad hyaluronsyra

Inkapslad hyaluronsyra stannar kvar där den appliceras, inuti djupa linjer och rynkor, för att fylla i tomrum och skapa en jämnare yta.

Inkapslad hyaluronsyra drar även till sig fukt vilket ger hyn ett fylligare utseende och minskar intrycket av djupa rynkor.

Hyaluronsyra absorberar vatten – upp till 1 000 gånger sin egen vikt – och hjälper till att ge hyn en ungdomligare fyllighet.

 

Flexibla elastomerer

Flexibla elastomerer samarbetar med inkapslad hayluronsyra för att effektivt minska det synliga intrycket av rynkor och ge ett ungdomligare utseende.

Flexibla elastomerer är mikroskopiska fibrer som skapar en grund för den inkapslade hyaluronsyran så att den kan få bästa möjliga effekt.

Elastomererna är flexibla så att du inte behöver oroa dig över att ditt ansikte ska se stelt ut.

 

Retinol

Retinol riktar in sig på djupa rynkor och minimerar det synliga intrycket av rynkor över tid.

Retinolen i TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler är inkapslad i mikrosfärer som hjälper till att skydda retinolens effekitivitet fram till appliceringen.

Inkapslingen gör även att retinolen fördelas gradvis vilket kan vara till fördel framför allt för känslig hy.

Before and After

Before and After

Bekymrad över tydliga linjer och rynkor? 

Nu behöver du inte oroa dig längre! TimeWise Repair® Volu-Fill® Deep Wrinkle Filler fyller omedelbart ut rynkor och hjälper till att förbättra hyns utseende över tid.

You may also like:

TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream
TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol
TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser