Från naturliga källor, skapad för dig.


Vi introducerar stolt Mary Kay Naturally®, vår första naturligt certifierade hudvårdslinje.

Vår natur är full av ingredienser som gör underverk för hyn. Detta var inspirationen till våra nya produkter, Mary Kay Naturally®, där naturligt utvunna ingredienser möter nyskapande produkter. Dessa effektiva, mångsidiga produkter går att använda som grundläggande hudvård eller tillsammans med din dagliga rutin från Mary Kay. Dessutom är alla produkter i serien milda och passar känslig hy. Lär känna vår nya serie med naturligt utvunna ingredienser – för underbar, hälsosam hy.

Naturligt utvunna ingredienser
Minst 90 % av ingredienserna i Mary Kay Naturally® kommer från naturliga källor som bearbetats i enlighet med tredje parts standarder – för närvarande COSMOS-standarden. Mary Kay Naturally® kännetecknas av kvalitet och effektiva ingredienser från naturliga källor. Detta innefattar vatten, växter, mineraler, ingredienser av mineraliskt ursprung och övriga jordbruksingredienser. De återstående ingredienserna är nödvändiga för blandningen av de olika ingredienserna och bibehåller produktens verkan. På framsidan av paketeringen för varje produkt kan du se exakt hur många procent av ingredienserna som kommer från naturliga källor.

Mary Kay har även genomfört oberoende konsumenttester och kliniska tester för att bekräfta att produkterna är milda och lämpliga för känslig hud. Alla produkter i Mary Kay Naturally® innehåller 0 % parabener, ftalater, syntetisk doft, syntetiska färgämnen och SLS/SLES. Mer information om COSMOS-standarden finns på https://cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard


Naturligt utvunna ingredienser

Mjukgörande sötmandelolja, lugnande blomstervatten från blåklint, återfuktande kandelillavax … detta är bara några av de välgörande, naturligt utvunna ingredienser du hittar i nya Mary Kay Naturally®. Något du däremot inte kommer hitta är: parabener, ftalater, syntetisk doft, syntetiska färgämnen och SLS/SLES. Detta är vår senaste satsning för att ge så många kvinnor som möjligt chansen att upptäcka våra produkter.


Cosmos Natural-certifiering

Vi vill att du ska känna dig trygg med vår serie, därför har alla produkter i Mary Kay Naturally® certifierats av tredje part enligt rigorösa standarder för naturliga produkter. Vi har valt certifieringen COSMOS Natural från EcoCert för vår serie. COSMOS-standarden kräver utvärdering av allt från inköp och bearbetning av ingredienser till tillverkning av produkter och förpackningar. Mer information om COSMOS-standarden finns på https://cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard


Unika produkter, mångsidig användning

Från återfuktning till exfoliering – varje produkt i Mary Kay Naturally® lämnar hyn naturligt fräsch och hälsosam. Den milda formulan i produkterna passar alla hudtyper inklusive känslig hy. Använd dessa milda produkter separat eller tillsammans med andra Mary Kay-produkter du tycker om.

How to Get Naturally Gorgeous Skin


Se hur du enkelt skapar en personlig hudvårdsrutin tillsammans med produkter från Mary Kay Naturally®

Naturally beautiful skin, every day: 


Läs mer om hur och när du använder produkterna i vår Mary Kay Naturally®-serie:

Lär känna ingredienserna i Mary Kay Naturally®


Mary Kay Naturally® Purifying Cleanser

Blomstervatten från blåklint
Blomstervatten från blåklint har länge använts för dess lugnande och mjukgörande effekter på hyn. Blåklint är ursprungligen från Europa och innehåller flavonoioder, en grupp antioxidanter som hjälper till att bekämpa fria radikaler. 

Glycerin
Glycerin är en mjukgörande och fuktbalanserande ingrediens. Den hjälper till att dra fukt till huden och sedan binda den för en återfuktande boost. Glycerin finns naturligt i vår hud och hjälper till att bevara elasticitet och ger huden en mjuk och len känsla.

Sötmandelolja
En naturligt mjukgörande ingrediens som utvinns från mandelkärnan. Sötmandeloljan är känd för sina mjukgörande och lugnande egenskaper och är rik på omättat fett samt essentiella fettsyror.

Vitamin E
Vitamin E är en kraftfull antioxidant som hjälper till att skydda huden mot fria radikaler orsakade av yttre miljöpåverkningar som föroreningar och UVA/UVB-strålar. Vitamin E hjälper även till att öka kollagenproduktionen i huden, vilket leder till en minskad uppkomst av synliga linjer och rynkor. Denna naturliga ingrediens används mycket inom hudvård- och kosmetikaprodukter.

Mary Kay Naturally® Exfoliating Powder

Natriumkarbonat
Natriumkarbonat har länge använts som en naturlig ingrediens för sina lugnande och rengörande egenskaper för torr hy.

Citronsyra
Används som en naturligt exfolierande ingrediens. Citronsyra stimulerar även cellförnyelsen och innehåller antioxidanter.

Hydrerad Ricinolja
Hydrerad Ricinolja bearbetas till fina vaxpärlor och ger en exfolierande effekt som hjälper till att stimulera hudens cellförnyelse.

Risstärkelse
Ett mjukt, vitt pulver som som ofta används i skönhetsprodukter för dess uppfriskande och absorberande effekt.

Mary Kay Naturally® Nourshing Oil

Olivolja
Olivolja är en näringsrik, naturligt mjukgörande ingrediens som lugnar, återfuktar och dessutom skyddar hyn med hjälpa av antioxidanter.

Sesamolja
Denna mjukgörande olja utvinns från den tropiska sesamplantan. Sesamolja är en populär ingrediens som används i produkter för till exempel hudvård, hårvård och makeup. Sesamolja är en mjukgörande ingrediens som vårdar och återfuktar. Oljan är rik på vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror som tillsammans förser huden med ett antioxidant-skydd samt stärker hudens naturliga lipidlager.

Squalane 
Squalane är utvunnet från växter och är en otroligt återfuktande ingrediens som skyddar hudbarriären och motverkar torr hud. Squalane är känd för sin fjäderlätta och silkeslena textur och absorberas snabbt av huden. Faktum är att hudens egen naturliga olja delvis består av squalane, vilket gör den till ett perfekt komplement för din hud. Ingrediensen hjälper även till att minimera fuktförlusten och gör huden mjuk och smidig.

Sötmandelolja
En naturligt mjukgörande ingrediens som utvinns från mandelkärnan. Sötmandeloljan är känd för sina mjukgörande och lugnande egenskaper och är rik på omättat fett samt essentiella fettsyror.

Vitamin E
Vitamin E är en kraftfull antioxidant som hjälper till att skydda huden mot fria radikaler orsakade av yttre miljöpåverkningar som föroreningar och UVA/UVB-strålar. Vitamin E hjälper även till att öka kollagenproduktionen i huden, vilket leder till en minskad uppkomst av synliga linjer och rynkor. Denna naturliga ingrediens används mycket inom hudvård- och kosmetikaprodukter.. 

Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick

Bivax
En populär ingrediens i hudvård- och kosmetikaprodukter. Bivax hjälper till att ”låsa in” fukt, lämnar huden mjuk och är ett utmärkt skydd för hudbarriären.

Kandelillavax
Återfuktning är en viktig del av den dagliga hudvårdsrutinen. Kandelillavax innehåller vårdande egenskaper som skyddar huden från att torka ut.

Karnaubavax
Karnaubavax innehåller mjukgörande egenskaper som hjälper hyn att kännas mjuk och återfuktad.

Lär dig mer om Mary Kay Naturally®

Varför har vi tagit fram Mary Kay Naturally® ?
Målet för oss är att kunna erbjuda produkter för alla kvinnor med olika hudtyper och behov. Mary Kay vill kunna erbjuda ett brett urval som passar kvinnors alla steg i livet, oavsett om det är åldersbekämpande, renande, återfuktande, och nu även naturligt utvunna ingredienser. Mary Kay Naturally® är det senaste tillskottet och representerar Mary Kays engagemang för att möta våra kunders förväntan som vill ha naturliga produkter som håller vad de utlovar. Mary Kay har alltid fokus på produktsäkerhet och effektivitet genom ingredienser av hög kvalitet och många produkttester. 

Vad betyder det att de nya Mary Kay Naturally®produkterna är Ecocert Cosmos Natural certifierade?
Det betyder minst 90 % av innehållet kommer från naturligt ursprung och att man använder naturliga resurser ansvarsfullt med respekt för miljön. Man använder bearbetningsmetoder och processer som är rena och som respekterar både människans och miljöns hälsa. Certifieringen innefattar allt från ingredienser till produktion och förpackning.

Vad är COSMOS?
COSMOS är en oberoende ideell förening som grundades 2010 av fem ledande europeiska organisationerna för naturlig- och ekologisk certifiering – ECOCERT Greenlife, BDIH, Cosmebio, ICEA och Soil Association. Baserat i Europa skapades COSMOS som svar på bristen på en enhetlig standard för naturliga och ekologiska produkter. Du kan läsa mer om COSMOS-standarden på https://cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard

Vad är EcoCert?
EcoCert är ett av de största oberoende certifieringsorganen i Europa och USA, och ett av de mest respekterade i världen. EcoCert inspekterar och reglerar allt från produktion och ingredienser till färdig produkt, men även transporter, marknadsföringsmaterial och förpackningar. Certifieringen säkerställer att alla produkter är säkra och hållbara, för både hälsa och miljö. De har varit engagerade i hållbar utveckling i över 25 år.

Vad är ftalater?
Ftalater har av många företag använts i en mängd olika produkter, inklusive kosmetika såsom nagellack för att hjälpa till med flexibilitet och i doft för att hjälpa doften att hålla längre. Mary Kay inkluderar inte ftalater i någon av sina produkter.

Vad är SLS/SLES?
SLS (natriumdodecylsulfat) och SLES (natriumlauretsulfat) används ofta för att lägga till skummande och rengörande egenskaper till rengöringen.

Miljövänlig förpackning
All förpackning uppfyller omfattande standarder för att säkerställa respekt för miljön. Dessutom är våra kartonger tillverkade av 100 % postkonsumentinnehåll, är återvinningsbara och innehåller material som är certifierat av The Forest Stewardship Council.*

*The Forest Stewardship Council, FSC, är en oberoende, internationell medlemsorganisation som uppmuntrar till miljöanpassat, samhällsnyttigt och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar, genom sitt certifieringssystem FSC. Mer information om The Forest Stewardship Council finn på fsc.org

Ingredienser
Naturen erbjuder mängder av fantastiska ingredienser, men vilka man ska välja? Det varierar oftast beroende på vilken produkt och fördel du vill ha. Du behöver inte nödvändigtvis samma frukt eller växt som ingrediens i alla dina produkter. Det är viktigaste är att de naturligt utvunna ingredienserna som finns i produkten stöder fördelarna.

Minst 90 % av ingredienserna i Mary Kay Naturally® kommer från naturliga källor som bearbetats i enlighet med tredje parts standarder – för närvarande COSMOS-standarden. Mary Kay Naturally® innehåller effektiva ingredienser från naturliga källor. Detta innefattar vatten, växter, mineraler, ingredienser av mineraliskt ursprung och övriga jordbruksingredienser. De återstående ingredienserna är nödvändiga för blandningen av de olika ingredienserna och bibehåller produktens verkan. Och det viktigaste av allt: Du kan alltid känna dig 100 % säker med Mary Kays produkter. Om vi inte kan verifiera en ingrediens säkerhet, kommer vi inte att använda den. Svårare än så är det inte!

Pink Doing Green
När du handlar produkter som är av naturligt ursprung vill du såklart även veta att företaget som tillhandahåller dem bryr sig om både människor och miljö.

Mary Kay arbetar för att bevara jordens begränsade resurser och har ett gediget miljöprogram, bland annat genom initiativet Pink Doing Green. Här i Norden arbetar vi kontinuerligt med att hitta lösningar och kreativa idéer som innebär att vi tar ansvar för att bidra till en bättre miljö. Hos oss får du fantastiska produkter från ett företag som också återspeglar dina värderingar!