Sommarens fräschaste look skapar du med några enkla steg. Preppa med en fin bas, framhäv med contouring och rama in med vackra bryn.

BAS: Strunta i mobil-filtret och använd Mary Kay® Foundation Primer SPF 15 istället! När du applicerar primer under din foundation gör du huden len och jämn, och din foundation extra hållbar. Efter primer applicerar du TimeWise® Luminous 3D Foundation.

LÄPPAR: Vackra, definierade läppar i en naturlig nyans får du med nya Limited Edition Mary Kay® Lip Kit Nude – lip liner och läppstift i ett och samma kit.

BRYN: Måla och forma brynen med Precision Brow Liner i nyansen Black Brown och applicera därefter Volumizing Brow Tint Brunette för extra färg och volym. Highlighta ögonbrynsbenet genom att applicera lite concealer med en Cream Color Brush.

Rosiga, fjäderlätta toner för tankarna till en vacker solnedgång en ljummen sommarkväll.

BAS: Preppa din look med en ljuvlig rosa lermask som ger nytt liv och vackert glow åt trött hy. Applicera med en smidig silikonborste för bästa resultat. Applicera CC Cream och Perfecting Concealer som bas.

KINDER: För en fin contour och extra rosigt glow, applicera Chromafusion® Blush i nyansen Rouge Rose på kindernas högsta punkt. Avsluta med att dutta lite Nourishing Oil på kinbenen för ett vackert skimmer.

ÖGON: Svep Rose Gold över hela ögonlocket samt på undre fransraden. Avsluta med ett lager mascara.

LÄPPAR: Vackert skimrande rosa läpparna för du med lip gloss i nyansen Pink Ballerina.

Förvandla en av säsongens trendigaste catwalk-looker till din egen. Med konstnärliga inslag och färgrika nyanser får du enkelt en makeup som förhöjer din vardagslook utan att bli för mycket.

ÖGON: Applicera Crystalline som bas över hela ögonlocket och Emerald Noir i globlinjen samt på undre fransraden för en personlig look. Applicera Gold Status som highlighter i ögonvrån och på ögonbrynsbenet.

CONTOUR: Svep Contour i en linje precis under käkbenet, längs käklinjen och vid tinningen. Applicera därefter highlighter från tinningen och ned mot käkbenet samt rouge på kindernas högsta punkt.

LÄPPAR: Applicera lip liner och därefter Gel Semi-Shine Lipstick i nyansen Rosewood. Avsluta med att svepa ett lager lip gloss i nyansen Soft Nude för en extra glossig effekt.