LE Mary Kay® Illuminating Drops Bronze Light

LE Mary Kay® Illuminating Drops Bronze Light

15 ml

Lystergivande, silkeslena droppar i smickrande nyanser förstärker den naturliga skönheten hos alla hudtoner. Framhäv dina drag genom att bygga upp ett vackert skimmer.

• Använd direkt på huden
• Kan även blandas med foundation eller bodylotion
• Ger ett vackert skimmer

399 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Med Illuminating Drops är det enkelt att plocka fram en solkysst look. En unik droppfunktion frigör den silkeslena, flytande formulan en droppe i taget och ger dig fullständig kontroll över ditt glow. Dropparna kan också blandas direkt med din foundation eller bodylotion.


Appliceringstips

Använd Limited Edition Mary Kay® Illuminating Drops direkt på huden eller över din foundation. Placera en droppe direkt på din fingertopp eller på en Mary Kay® Cream Color Brush och applicera.


Kindben
Efterlikna ljuset från en solnedgång genom att lägga Illuminating Drops på din Liquid Foundation Brush och applicera på kindbenets högsta punkt för att skapa en lyster som ser ut att komma inifrån.

Nästippen, amorbågen och ögonbrynsbenen
Använd din Cream Color Brush och applicera Illuminating Drops för en highlighteffekt på nästippen, amorbågen och längs med ögonbrynsbenen.

Hela ansiktet
Ge hyn ett glow med en subtil applicering över hela ansiktet. Blanda dropparna med din favoritfoundation från Mary Kay och applicera med Mary Kay® Liquid Foundation Brush.

Axlar, nyckelben och dekolletage
Framhäv nyckelben och dekolletage genom att applicera dropparna direkt på din Liquid Foundation Brush och tona ut eller bygg upp till ett önskat skimmer.

Hela kroppen
Blanda Illuminating Drops med en bodylotion för att tillföra en smickrande glow samtidigt som du motverkar torrhet.


Gör så här
En unik droppfunktion frigör den silkeslena, flytande formulan en droppe i taget och ger dig fullständig kontroll över ditt glow.

1 Skaka flaskan, vrid upp korken och ta ur pipetten samtidigt som du trycker ner knappen på korken.
2 Sätt tillbaka pipetten i flaskan och släpp knappen i två sekunder för att fylla pipetten.
3 Ta ur pipetten från flaskan och tryck på knappen för att få en droppe eller två på din makeupborste, fingret eller direkt på huden.