STEG 1: Applicera Lip Lacquer i din favoritnyans på över och underläppen samtidigt som du följer dina läppars naturliga form. Låt nyansen torka helt.

STEG 2: Applicera generöst med Sealer över Lip Lacquer. Du kan med fördel applicera ytterligare lager under dagen om läpparna börjar kännas torra eller för extra glans.

BORTTAGNING: Applicera Eraser över hela läpparna. Massera in produkten med ditt finger för att hjälpa till att aktivera borttagningsprocessen. Torka av och upprepa om det behövs tills färgen är helt borta.

Get the look

ÖGON: Svep Rustic och Gold Status över hela ögonlocket. Applicera därefter nyansen Moss längst ut på ögonlocket, i globlinjen och den yttre tredjedelen av undre fransraden.

HIGHLIGHTER: Applicera nyansen Crystalline som highlighter på ögonbrynsbenet.

Get the look

EXTREME EYELINER: För en läcker och skarp eyeliner, börja med att skapa en gloria av glow runt ögat med Dusty Rose och Golden Mauve. Applicera highlighter på ögonbrynsbenet med Crystalline. Markera kanterna på vingen till ditt cateye med Liquid Eyeliner Pen och använd därefter en All-over Eye Shadow Brush för att fylla i vingen med Onyx. Spraya gärna lite Finishing Spray på borsten innan du applicerar den mörka ögonskuggan.

LÄPPAR: Rosa läppstift är tidlöst och passar verkligen alla. Har du en mörkare hudton är knepet för perfekt rosighet att använda Medium Nude Lip Liner som bas på hela läpparna. Applicera därefter läppstift i nyansen Raspberry Ice och toppa med Pink Luster Lip Gloss.

Get the look

Hitta din Fristående Hudvårdskonsult idag!

Läs mer ...

Produkter du vill ha - service du förtjänar

  • Köp exklusivt via din Fristående Hudvårdskonsult
  • Få personligt anpassade rekommendationer
  • Ta fram ditt allra bästa jag med hjälp av din Fristående Hudvårdskonsult

Sök hudvårdskonsult

Handla när du vill - hur du vill

  • Mary Kay erbjuder skönhet på dina villkor
  • Smidig leverans direkt till dig
  • Handla online eller via personlig kontakt med din personliga Fristående Hudvårdskonsult

Jag vill veta mer!