Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Love Me Pink

Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Love Me Pink

3,6 g

Strålande nyanser och lysande glans. Den behagliga gel-formulan sitter länge och läpparna känns fylliga och mjuka. Äntligen ett hållbart läppstift som dina läppar kommer älska!

- Ger långvarig hållbarhet utan att torka ut läpparna.
- Mjuk och härlig formula som ger en behaglig känsla.
- Rika pigment och intensiva nyanser.
- Optiska effekter reflekterar ljus och får ojämnheter att synas mindre.

329 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Du hittar enkelt en nyans som passar din stil, vare sig den ska matcha din kvälls-outfit eller din business-look. Den lätta gel-formulan gör dina läppar fylliga och silkeslena. Pigmentets yta är täckt med ett gel-liknande lager som är exceptionellt enkelt att applicera. Formulan ger även en soft-focuseffekt med optisk förstärkning som gör att ljuset sprids ut och reducerar intrycket av fina linjer, samtidigt som den hindrar dina läppar från att torka ut. Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick innehåller återfuktande ingredienser såsom solrosolja och jojoba-vax. Lockets ovansida är transparent, vilket gör det enklare att hitta rätt nyans när du letar i din clutch eller makeuplåda.


Appliceringstips

- Applicera Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick med en läppborste genom att först badda borsten mot läppstiftet och applicera sedan på läpparna. Börja i mitten och fortsätt ut mot mungiporna. Upprepa tills du får till den täckningsgrad du önskar.

- Skapa en hållbar look genom att använda Mary Kay® Lip Liner som en bas. Om du använder ett ljust läppstift, börja med en nude-ton som matchar din naturliga läppnyans. Applicera sedan ditt val av Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick.