Mary Kay® Micellar Water

Mary Kay® Micellar Water

147 ml

Ett mångsidigt, effektivt rengörande och återfuktande micellärt vatten som tillför hyn en frisk och fräsch känsla även när du inte har vatten tillgängligt. Idealiskt för snabb rengöring under stressiga morgnar, när du är på språng, efter träning eller efter en lång dag.

• Drar till sig orenheter
• Löser upp makeup
• Rengör hyn milt
• Återfuktar hyn
• Ansiktet behöver inte sköljas av efter applicering!

379 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Med några enkla svep löser du upp all makeup utan att irritera eller torka ut! Micellärt vatten som rengöring har bland annat blivit otroligt populärt bland modeller just eftersom det tar bort makeup så effektivt, samtidigt som det är skonsamt för huden.

Produkten löser försiktigt upp makeup, överflödiga oljor och övrig smuts som fastnar på hyn under dagen. Den milda formulan gör att du inte behöver skölja av ansiktet efter applicering.

Micellar Water är gjort av renat vatten och låga mängder milt ytaktiva ämnen. Dessa ytaktiva ämnen bildar tillsammans små sfärer som kallas miceller och fungerar som magneter som drar till sig smuts och orenheter på hyn. Rengör snabbt och effektivt på egen hand, eller före din favoritcleanser från Mary Kay® för en personligt anpassad dubbel-rengöring.


Appliceringstips

Blötlägg en bomullspad med Mary Kay® Micellar Water och svep försiktigt över hela ansiktet. Undvik direktkontakt med ögonen. Ingen hård gnuggning krävs och du behöver inte skölja av ansiktet efter applicering.

Dubbelrengöring:
Para ihop din favoritcleanser från Mary Kay® med Micellar Water för en personligt anpassad dubbel-rengöring.

STEG 1: Micellar Water Löser försiktigt upp makeup, överflödiga oljor och övrig smuts som fastnar på hyn under dagen.

STEG 2: Mary Kay® Cleanser Använd en cleanser som är anpassad efter dina behov. Skölj därefter.

Följ gärna upp med en toner från Mary Kay® som ett sista steg i din rengöring. Fortsätt därefter med resterande produkter i din hudvårdsrutin.

Passar alla hudtyper, inklusive känslig hy.