Mary Kay® Mineral Eye Color Quad Chai Latte

Mary Kay® Mineral Eye Color Quad Chai Latte

Med fyra perfekt matchade nyanser i varje Mary Kay® Mineral Eye Color Quad har det aldrig varit enklare att skapa en fulländad look för varje tillfälle!

• Perfekt matchade nyanser
• Fjäderlätt, mineralbaserad formula
• Lägger sig inte i veck och fina linjer
• Jämn och smidig applicering

Observera att nyanserna på skärmen kan skilja sig en aning från verkligheten.

329 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Mary Kay® Mineral Eye Color Quad gör det enkelt att experimentera med makeup. Varje Mineral Eye Color Quad innehåller fyra matchande nyanser, skickligt sammansatta för att hjälpa dig skapa en fulländad look på bara ett ögonblick. Använd en eller flera nyanser – variationsmöjligheterna är i det närmaste oändliga!

Med den breda variationen av intensiva till jordnära, skimrande till matta nyanser kan du skapa den perfekta looken för varje tillfälle. Färgerna är enkla att bygga upp till önskad intensitet och passar alla hudtoner och ögonfärger!

Mineralbaserad makeup erbjuder en fjäderlätt formula som varken täpper till huden eller lägger sig i veck och fina linjer. Mary Kay® Mineral Eye Color Quad är testad av ögonspecialister och passar även dig som har känsliga ögon eller bär kontaktlinser.


Appliceringstips

Ljusa nyanser appliceras på hela ögonlocket eller som highlighter i inre ögonvrån och längs ögonbrynsbenet.


Mellannyanser är ofta neutrala och appliceras antingen på hela ögonlocket eller just ovanför globlinjen för definition.


Accentnyanser utgörs ofta av en mörkare nyans som ger färg och djup åt ögonen. De appliceras ofta längs ögonfransraden och tonas upp över yttre delen av ögonlocket mot globlinjen.