10-109681

MK High Intensity® Cologne Spray

73 ml

En fängslande blandning av exotiska kryddor och spännande träslag skapar en exklusivt lyxig och maskulin doft som är omöjlig att motstå!

• Toppnoter som kaffebönor och salvia
• Mellannoter som nejlika och violblad
• Basnoter som kungsträ och mocka

569 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

MK High Intensity® Cologne Spray är en fängslande, sofistikerad doft från den orientaliska doftfamiljen – lika oemotståndlig som mannen som bär den. Spännande toppnoter som fänkål och salvia väcker uppmärksamhet i samklang med nejlika, svart te och viol. Ambra i kombination med ett spännande mockaackord skapar en kraftfull maskulinitet som är svår att bortse ifrån och kungsträ – en ingrediens som är unik för Mary Kay – ökar intensiteten ytterligare.

MK High Intensity® Cologne Spray innehåller: Toppnoter av fänkål, kaffebönor och salvia. Mellannoter av anis, svart te, viol och nejlika. Basnoter av ambra, kungsträ och mocka.

Kombinationen av ingredienser i en doft avgör inte bara hur den doftar, utan också hur länge doften stannar på huden. De olika ingredienserna visar sig i olika stadier på huden. Man särskiljer stadierna i tre etapper:
• Toppnoterna ger den initiala upplevensen av doften. De introducerar doften och varar i upp till 15 minuter.
• Mellannoterna kommer fram några minuter efter att parfymen applicerats på huden. De kan stanna kvar under hela doftupplevelsen.
• Basnoterna ger det slutliga intrycket av doften och även det mest varaktiga. De kan hålla i flera timmar efter att doften applicerats.


Appliceringstips

• MK High Intensity® Cologne Spray kommer mest till sin rätt om du bär den på ställen där du kan känna pulsen slå, förslagsvis på handleden, i knävecken eller bakom öronen. Där pulsen ligger ytligt är huden som varmast och där utvecklas doften snabbare.
• En cologne dunstar snabbare än en parfym eftersom den har lägre koncentration av doftoljor, så spraya på lite grann då och då för att dofta gott hela dagen!