Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus

Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus

220g + 85g + 60g

Mjuka, välvårdade och härligt återfuktade händer i några få enkla steg. Återställ balansen hos torra och nariga händer. Exfoliera och fyll på med välgörande fukt som stannar kvar i huden i upp till 24 timmar! I setet ingår tre underbara produkter som återupplivar och vitaliserar dina händer så att de känns föryngrade och vackra.

- Återfuktar i upp till 24 timmar.
- Exfolierar, rengör och återfuktar.
- Händerna blir slätare och skyddas.
- Skämmer bort händerna med sheasmör.
- Fräsch och ren doft av vitt te och citrus.
- En underbar gåva till henne.


Läs mer om Satin Hands® Pampering Set White Tea & Citrus

849 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Eftersom huden på händerna har få talgkörtlar är den extra benägen att bli torr. Fuktförlusten kan även leda till att rynkor uppstår i förtid så att händerna ser äldre ut än vad de egentligen är. Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus gör händerna härligt lena och återfuktade och skyddar på så sätt mot uppkomsten av tidiga ålderstecken. Två av produkterna har dessutom en härlig doft av vitt te och citrus. Doften inkluderar också en blandning av rosa grapefrukt, citrongräs och noter av kardemumma, körsbärsblom och blommande jasmin.


Appliceringstips

- Smörj in händerna med Satin Hands® Protecting Softener Fragrance Free för att tillföra extra fukt till torra nariga områden.
- Massera sedan in Satin Hands® Satin Smoothie® Refining Shea Scrub över hela händerna för att effektivt avlägsna smuts och döda hudceller. Skölj noga med ljummet vatten tills alla exfolieringskorn avlägsnats. Torka torrt.
- Applicera sedan Satin Hands® Nourishing Shea Cream för omedelbar återfuktning som varar i upp till 24 timmar.