TimeWise® Matte 3D Foundation Beige C 130

TimeWise® Matte 3D Foundation Beige C 130

30 ml

Upptäck ett jämnt resultat med perfekt nyansmatchning. Innehåller vårt unika Age Minimize 3D® Complex som minskar uppkomsten av synliga ålderstecken och gör att hyn genast ser friskare, fastare och yngre ut.

• Hållbar matt finish som sitter hela dagen
• Motverkar glansighet i 12 timmar
• Speciellt utformad för att motstå luftfuktighet
• Enkel att bygga upp till önskad täckning

479 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Med TimeWise 3D® Foundation har det aldrig varit lättare att hitta din perfekta nyans. Tillsammans med vår exklusiva IntelliMatch® Technology skapades en foundation som matchar varje kvinnas hudton. Produkten innehåller oljeabsorberande mikrosfärer som gör att hyn varken känns glansig eller fet efter applicering och produkten sätter sig inte i fina linjer.
TimeWise® Matte 3D Foundation innehåller samma unika Age Minimize 3D® Complex som ingår i varje produkt av TimeWise® Miracle Set 3D™. Det består av tre ingredienser som bidrar till att minska uppkomsten av synliga ålderstecken: Inkapslad Resveratrol tillför trippelverkande antioxidanter och bidrar till en jämnare hudton* samt främjar hudens naturliga kollagen.* Vitamin B3, en välkänd lystergivande superkraft som hjälper till att jämna ut hudtonen och dessutom fungerar som en antioxidant. En åldersförebyggande peptid främjar hyns naturliga kollagen och elastin* för en utseendemässigt mer ungdomlig och spänstig hy.

Finns för normal/torr hy (TimeWise® Luminous 3D Foundation) och kombinerad/fet hy (TimeWise® Matte 3D Foundation).
Produkten är oparfymerad och oljefri. Den är dermatologiskt testad, passar även för känslig hy/känsliga ögon och är icke portilltäppande.
*Baserat på in-vitro-tester av huvudingredienser.


Appliceringstips

Så hittar du din perfekta foundation-nyans med tre enkla steg.


placemat_tw3d_foundation


• Applicera TimeWise® Matte 3D Foundation med Mary Kay® Liquid Foundation Brush, en makeupsvamp eller med fingertopparna. • Använder du borsten så tryck ut lite foundation på handryggen, doppa borsten och applicera jämnt över ansiktet med jämna drag i nedåtgående riktning. • Borsten är utformad för att åstadkomma ett perfekt resultat även på svåråtkomliga områden som till exempel invid näsan och munnen. Ger ett jämnt resultat med perfekt nyansmatchning. Hyn får omedelbart mer lyster. Innehåller unika Age Minimize 3D® Complex som minskar uppkomsten av synliga ålderstecken. För normal/torr hy