TimeWise® Age Minimize 3D™ Night Cream

There is no associated products to buy ...

TimeWise® Age Minimize 3D™ Night Cream

En återfuktande nattkräm som arbetar när hyn som bäst kan bygga upp sitt försvar. Ger en boost av antioxidanter under natten som gör att du vaknar till en utvilad hy med mer lyster.

• Innehåller vårt unika Age Minimize 3D™ Complex
• Reducerar intrycket av synliga tecken på fina linjer och rynkor
• Hjälper hyn att se fastare ut med ungdomlig lyster
• Återfuktar i 12 timmar

0 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

TimWise® Age Minimize 3D™ Night Cream är en effektiv återfuktande nattkräm som gör att hyn känns mjuk och len och får mer lyster. Krämen appliceras på kvällen och arbetar när hyn som bäst kan bygga upp sitt försvar. Använd nattkrämen tillsammans med TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream SPF 30 för återfuktning i 24 timmar.

Produkten ingår i Time Wise® Age Minimize 3D Set med fyra produkter som är speciellt utformade för att maximera varandras fördelar och hjälper till att förhindra faktorer som får din hy att se äldre ut i förtid. Setet Defends (skyddar), Delays (fördröjer) och Delivers (levererar) med hjälp av vår unika och patentsökta Age Minimize 3D™ Complex så att din hy ser yngre ut längre. När du använder TimWise® Age Minimize 3D™ Night Cream tillsammans med övriga produkter minskas uppkomsten av synliga ålderstecken.

Age Minimize 3D™ Complex består av tre ingredienser som bidrar till att minska uppkomsten av synliga ålderstecken. Inkapslad Resveratrol: Tillför trippelverkande antioxidanter och bidrar till en jämnare hudton* samt främjar hudens naturliga kollagen.* Vitamin B3: En välkänd lystergivande superkraft som hjälper till att jämna ut hudtonen och dessutom fungerar som en antioxidant. En åldersförebyggande peptid: Främjar hyns naturliga kollagen och elastin* för en utseendemässigt mer ungdomlig och spänstig hy. Innehåller även extrakt från japansk aprikos - en kraftfull antioxidant som ger extra skydd mot fria radikaler. Den främjar dessutom hyns naturliga kollagen* och reducerar intrycket av fina linjer och rynkor.


Produkten är dermatologisk testad samt klinisk testad för hudirritationer och allergi. Den är parfym- och oljefri, icke portilltäppande och passar även för känslig hy.
Finns för normal/torr hy och kombinerad/fet hy


Appliceringstips

Applicera Time Wise® Age Minimize 3D™ Night Cream på ansikte och hals efter rengöring.