Live Fearlessly® Eau de Parfum

Live Fearlessly® Eau de Parfum

50 ml

Utstråla självförtroende med noter från energigivande ingefära, kraftfulla rosor och varm, rostad tonkaböna.
- Toppnoter: Italiensk bergamott, ingefära (Orpur) och frodiga blomblad.
- Mellannoter: kraftfull ros, liljekonvalj och orkidé.
- Basnoter: ekologisk och rostad tonkaböna, cederträ (Orpur), australiskt sandelträ och vaniljmysk.

569 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

De energigivande toppnoterna är en perfekt öppning som förbereder dig för dagen som väntar. De exklusiva och blommiga mellannoterna skapar en läcker signatur som får dig att känna dig självsäker och stark. Den mjuka och kraftfulla kombinationen i basnoterna ger en varm omfamning som gör dig oemotståndlig.
Live Fearlessly™ Eau De Parfum är en hyllning till alla modiga kvinnor runt om i världen. Mary Kay hade en stark tro på alla kvinnors inre styrka. Om hon fick höra att någonting var omöjligt, bevisade hon alltid motsatsen. Live Fearlessly™ Eau De Parfum är inspirerad av Mary Kay Ashs otroliga livshistoria som handlar om att uppnå sina mål och göra världen till en bättre plats.
Den mångfacetterade flaskan representerar den flerdimensionella kvinnan. Den asymmetriska designen representerar livets skönhet, trots sin ofullständighet. Locket står för självsäkerhet och beslutsamhet och flaskans guldnyans utstrålar energi, styrka och värme.


Appliceringstips

Live Fearlessly™ Eau De Parfum kommer mest till sin rätt om du bär den på ställen där du kan känna pulsen, förslagsvis på handleden, på halsen, i armvecken eller i knävecken. Där pulsen ligger ytligt är huden som varmast och där utvecklas doften snabbare.