Mary Kay Clinical Solutions® Booster - C+ Resveratrol Line-Reducer

Mary Kay Clinical Solutions® Booster - C+ Resveratrol Line-Reducer

15 ml

Framhäv din vackraste hy med kraftfulla boosters från Mary Kay Clinical Solutions® som kompletterar din hudvårdsrutin. Mary Kay Clinical Solutions® C + Resveratrol Line-Reducer är en dermatologiskt inspirerad, högkoncentrerad boost för huden. Vetenskapligt beprövade ingredienser motverkar fina linjer och rynkor.

• Vetenskapligt beprövade ingredienser som stärker huden och motverkar fina linjer och rynkor.
• En dermatologiskt inspirerad, högkoncentrerad boost för huden.
• Ger huden en boost med kraftfulla ingredienser som C-vitamin och resveratrol

569 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Med tiden tappar vår hud förmågan att producera de viktiga proteinerna kollagen och elastin på grund av naturligt åldrande, solexponering och miljöfaktorer. Dessa faktorer i kombination med repetitiva ansiktsrörelser leder oundvikligen till fina linjer och rynkor. Hur motverkar vi detta? Vårda din hud genom att tillföra viktiga ingredienser i takt med att den åldras med en boost av C-vitamin, resveratrol och acetylhexapeptid-8.

C-vitamin: Främjar hudens naturliga produktion av kollagen och elastin, vilket bidrar till att motverka fina linjer och rynkor. C-vitamin verkar som en stark antioxidant och skyddar huden mot de skadliga effekterna från fria radikaler som kan uppstå till följd av UV-strålning och luftföroreningar, som kan leda till för tidigt åldrande och uppkomst av fina linjer och rynkor. Kliniska studier har visat att C-vitamin förbättrar utseendet på fina linjer och rynkor på solskadad hud.

Resveratrol: Främjar hudens naturliga produktion av kollagen och elastin och hjälper huden att förebygga nedbrytning av kollagen. Det hjälper också till att skydda* mot solskador, som kan leda till för tidigt åldrande och uppkomst av fina linjer och rynkor.

Acetylhexapeptid-8: En peptid som bidrar till att minska de signaler som med tiden leder till fina linjer och rynkor.

*Resultat baserat på in vitro-tester


Appliceringstips

• Efter rengöring och ansiktsvatten, använd 6–8 droppar (mängden kan variera beroende på personliga preferenser) i handen. Applicera sedan produkten jämnt över ansiktet.
• Använd upp till två gånger om dagen. En lätt stickande känsla kan uppstå.
• Kan användas med Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydrator.
• Kan användas med Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5 efter retiniseringsprocessen.