MARY KAY I VÄRLDEN

Mary Kay Inc. har sedan den blygsamma starten i Dallas vuxit till ett internationellt storföretag och är ett av världens största företag för direktförsäljning av makeup och hudvård. Mary Kays produkter säljs idag på över 35 marknader och den fristående säljkåren uppgår idag till över 3 miljoner kvinnor! Huvudkontoret är beläget i Addison, som är en förort till Dallas, Texas, USA. Företaget utvecklar, producerar och förpackar största delen av sina produkter i de egna högteknologiskt topputrustade fabrikerna i Dallas och Kina.

Sedan öppnandet av den första filialen i Australien 1971, har Mary Kay Inc. expanderat till fler än 35 marknader på fem kontinenter.

QUICK FACTS

Mary Kays produkter finns representerade på mer än 35 marknader över världen, och den globala säljkåren överstiger 3 miljoner. Sedan 1990 har Mary Kay Incs. expansion varit särskilt betydande, med öppningar på mer än 20 marknader över världen.

Huvudkontor

Mary Kays huvudkontor är beläget i Addison, som är en förort till Dallas, Texas, USA. FörsäljningMary Kay Incs globala grossistförsäljning i världen överstiger 3,5 miljarder USD.

Säljkåren

Mer än 3 miljoner människor över hela världen är Fristående Hudvårdskonsulter och mer än 39 000 är Fristående Sales Directors. Över 600 kvinnor över hela världen är Fristående National Sales Directors, den högsta titel man kan nå i den fristående Mary Kay-karriären.

Forskning och utveckling

Mary Kays forskare samarbetar med oberoende experter över hela världen.

Kvalitet och tester

Under ett genomsnittligt år använder Mary Kay Inc. miljontals dollar och genomför mer än 500 000 tester för att säkerställa att produkterna klarar de höga krav på säkerhet, kvalitet och resultat som ställs.

I 55 år har Mary Kay inspirerat och skapat personliga och finansiella möjligheter för kvinnor runt om i världen.

Sedan 1963 har Mary Kay® lanserat innovativa produkter med en tidlös känsla.

Genom åren har Mary Kay® donerat miljontals dollar till välgörande ändamål och företaget är engagerat i att bevara planetens resurser.

Hitta din Fristående Hudvårdskonsult idag!

Läs mer ...

Produkter du vill ha - service du förtjänar

  • Köp exklusivt via din Fristående Hudvårdskonsult
  • Få personligt anpassade rekommendationer
  • Ta fram ditt allra bästa jag med hjälp av din Fristående Hudvårdskonsult

Sök hudvårdskonsult

Handla när du vill - hur du vill

  • Mary Kay erbjuder skönhet på dina villkor
  • Smidig leverans direkt till dig
  • Handla online eller via personlig kontakt med din personliga Fristående Hudvårdskonsult

Jag vill veta mer!