10-109685

Thinking of You® Eau de Parfum

29 ml

Visa din omtanke och förvandla ett ögonblick till ett kärt minne – med doften som utgör den perfekta gåvan! Runt flaskan hänger en vacker berlock och kartongen viks enkelt ut till ett kort där du kan skriva ett personligt meddelande till mottagaren!

• Toppnoter som vit persika och plommon.
• Mellannoter som kaprifol och liljekonvalj
• Basnoter som vanilj och patchouli.

459 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Har du någon speciell person i ditt liv som alltid finns där för dig och förgyller din tillvaro? Kanske din bästa väninna, din mamma eller din syster? Visa din uppskattning med ljuvliga Thinking of You® Eau de Parfum – parfymen som är så mycket mer än bara en doft! Den fruktiga, lättburna doften skapar en varm och härlig doftupplevelse samtidigt som den blir till en underbar gåva full av omtanke! På flaskan hänger en vacker berlock som kan fästas på ett halsband eller armband. När du viker upp förpackningen förvandlas den till ett dekorativt kort där du kan skriva ett personligt meddelande till mottagaren!

Thinking of You® Eau de Parfum innehåller: Toppnoter av mandarin, vit persika och plommon. Mellannoter av jasmin, kaprifol och liljekonvalj. Basnoter av tonkaböna, vanilj, patchouli och mysk.

Kombinationen av ingredienser i en doft avgör inte bara hur den doftar, utan också hur länge doften stannar på huden. De olika ingredienserna visar sig i olika stadier på huden. Man särskiljer stadierna i tre etapper:
• Toppnoterna ger den initiala upplevensen av doften. De introducerar doften och varar i upp till 15 minuter.
• Mellannoterna kommer fram några minuter efter att parfymen applicerats på huden. De kan stanna kvar under hela doftupplevelsen.
• Basnoterna ger det slutliga intrycket av doften och även det mest varaktiga. De kan hålla i flera timmar efter att doften applicerats.


Appliceringstips

• Thinking of You® Eau de Parfum kommer mest till sin rätt om du bär den på ställen där du kan känna pulsen slå, förslagsvis på handleden, i knävecken eller bakom öronen. Där pulsen ligger ytligt är huden som varmast och där utvecklas doften snabbare.
• En doft dunstar alltid en aning, så spraya på lite grann efter några timmar igen om du vill dofta gott hela dagen!