10-047417

TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream

14g

Liva upp trötta ögon och ge dem en pigg och vaken look som lyfter åren från ditt ansikte!

• Riktar in sig på djupa linjer, rynkor och förlorad spänst
• Motverkar svullnad och mörka ringar under ögonen
• Reducerar ojämnheter
• Återfuktar i hela 12 timmar
• Unik applikator som ökar cirkulationen

Läs mer om TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

699 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Alla de känslor vi uttrycker med våra ansikten bidrar till att linjer och rynkor successivt bildas i den tunna hyn runt ögonen. Även när vi kisar mot solen sätter det sina spår och allt detta kan ibland leda till att vi ser äldre och tröttare ut än vi känner oss.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream innehåller en patenterad kombination av ingredienser som motverkar tydliga ålderstecken runt ögonen. Den välgörande krämen är utformad för att stärka hyns egen förmåga att visa upp ett ungdomligt utseende, bland annat genom att reducera den synliga förekomsten av svullnad, mörka ringar och ojämnheter under ögonen.

Eftersom hyn runt ögonen är så tunn har den har svårt att behålla fukt men TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream hjälper till att förbättra fuktbalansen i upp till 12 timmar efter applicering! Produkten har även en unik applikator perfekt anpassad efter ögats form. Applikatorn är av metall och utformad för att varsamt massera hyn under ögat, vilket bidrar till att öka blodcirkulationen så att hyn får nytt liv. Dessutom ger den svala metallen en skön, uppfriskande känsla som gör det till en ren njutning att använda produkten!

TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream är en av fem skönhetsprodukter i den revolutionerande hudvårdsserien TimeWise Repair®, speciellt utformade för att maximera varandras fördelar och motverka tydliga ålderstecken. Serien bygger på Volu-Firm® Complex, en perfekt sammansättning av tre ingredienser som är så viktiga för hyns återhämtning att formulan ingår i alla produkterna i serien. Formulan innehåller bland annat en tripeptid som ökar produktionen av hyaluronsyra – ett ämne som är rikligt förekommande i ung hy och som hjälper till att ta upp och kapsla in fukt. Tack vare detta återfår hyn en del av sin ungdomliga spänst och volym.

När du använder TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream tillsammans med övriga produkter i serien minskar du den synliga förekomsten av tydliga linjer och rynkor, lyfter ansiktsdragen på nytt och låter din hy återfå ungdomlig fyllighet och spänst.


Appliceringstips

Applicera TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream morgon och kväll efter rengöring och återfuktning. Använd metalltoppen som applikator och tryck ut en liten mängd av produkten till toppen. Applicera på området under ögat närmast näsan med en svepande, utåtgående rörelse. Undvik den inre ögonvrån. Lyft applikatorn och upprepa proceduren. Applicera även försiktigt ovanför ögonlocket med samma teknik. För att minska intrycket av påsar under ögonen, massera in produkten med en utåtgående cirkelrörelse, från området närmast näsan och utåt.