TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol

TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol

48g

Upplev en skönhetssömn som verkligen gör underverk för huden. Vakna upp med jämnare, fastare hy som känns härligt elastisk och återfuktad!

• Skyndar på hudens cellförnyelseprocess
• Reducerar intrycket av djupa linjer och rynkor
• Återställer en jämnare hudton
• Gör huden på halsen fastare
• Återfuktar i hela 12 timmar

Läs mer om TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

859 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

Retinol är den perfekta ingrediensen för att motverka tydliga tecken på åldrande vilket gör TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol till en riktig superprodukt. Och eftersom retinolet är inkapslat behåller det sin effektivitet opåverkat av yttre faktorer samtidigt som det avges i små doser som inte irriterar huden. Den innovativa produktformulan innehåller även effektiva, botaniska extrakt som förser huden med välbehövlig återfuktning – i mer än 12 timmar!

TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol är en av fem skönhetsprodukter i den revolutionerande hudvårdsserien TimeWise Repair®, speciellt utformade för att maximera varandras fördelar och motverka tydliga ålderstecken. Serien bygger på Volu-Firm® Complex, en perfekt sammansättning av tre ingredienser som är så viktiga för hudens återhämtning att formulan ingår i alla produkterna i serien. Formulan innehåller bland annat en tripeptid som ökar produktionen av hyaluronsyra – ett ämne som är rikligt förekommande hos ung hy och som hjälper huden att ta upp och kapsla in fukt. Tack vare detta återfår huden en del av sin ungdomliga spänst och volym.

När du använder TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol tillsammans med övriga produkter i serien minskar du den synliga förekomsten av tydliga linjer och rynkor, lyfter ansiktsdragen på nytt och låter din hy återfå ungdomlig fyllighet och spänst.


Appliceringstips

Applicera TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol på kvällen, efter rengöring och serum.