TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

Det är aldrig försent att hitta tillbaka till ett piggt och ungdomligt utseende! Med fem innovativa produkter som riktar in sig på själva orsakerna till att huden uppvisar tydliga ålderstecken återuppväcker du din ungdomliga skönhet!

• Reducerar intrycket av djupa linjer och rynkor
• Återskapar ungdomlig elasticitet
• Lyfter konturerna i ditt ansikte
• Återställer en jämnare hudton
• Ger oumbärlig återfuktning

Läs mer om TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

Se e-katalogen om TimeWise Repair®

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

TimeWise Repair® Volu-Firm® Set innehåller fem revolutionerande skönhetsprodukter, speciellt utformade för att maximera varandras fördelar och motverka tydliga ålderstecken. Serien bygger på Volu-Firm® Complex, en perfekt sammansättning av tre ingredienser som är så viktiga för hudens återhämtning att formulan ingår i alla produkterna i serien. Formulan innehåller bland annat en tripeptid som ökar produktionen av hyaluronsyra – ett ämne som är rikligt förekommande hos ung hy och som hjälper huden att ta upp och kapsla in fukt. Tack vare detta återfår huden en del av sin ungdomliga spänst och volym.

När du använder alla fem produkterna i serien tillsammans minskar du den synliga förekomsten av tydliga linjer och rynkor, lyfter ansiktsdragen på nytt och låter din hy återfå ungdomlig fyllighet och spänst.


Appliceringstips

Morgon:
Foaming Cleanser
Lifting Serum
Day Cream SPF 30
Eye Renewal Cream

Kväll:
Foaming Cleanser
Lifting Serum
Night Cream With Retinol
Eye Renewal Cream