Enchanted Wish™ Eau de Toilette

Enchanted Wish™ Eau de Toilette

60 ml

En blommig och fruktig doft inspirerad av kvinnan som väljer att se tjusningen i livets alla möjligheter – världen är en magisk plats!

Toppnoter: äpple, apelsin, ananas och kanderade kronblad.
Mellannoter: Stargazer-lilja, pionros och passionsfrukt.
Basnoter: råsocker, mysk och ambra.

629 kr

Är du intresserad av att handla denna produkt? Kontakta en fristående hudvårdskonsult idag.

Fler fördelar

När fantasin släpps fri blir vardagen magisk. Enchanted Wish™ Eau de Toilette är inspirerad av kvinnan som älskar att drömma och ser tjusningen i livets alla möjligheter.

Enchanted Wish™ Eau de Toilette innehåller: Toppnoter av äpple, apelsin, ananas och kanderade kronblad. Mellannoter av Stargazer-lilja, pionros och passionsfrukt. Basnoter av råsocker, mysk och ambra. Kombinationen av ingredienser i en doft avgör inte bara hur den doftar, utan också hur länge doften stannar på huden. De olika ingredienserna visar sig i olika stadier på huden. Man särskiljer stadierna i tre etapper:

• Toppnoterna ger den initiala upplevensen av doften. De introducerar doften och varar i upp till 15 minuter.
• Mellannoterna kommer fram några minuter efter att parfymen applicerats på huden. De kan stanna kvar under hela doftupplevelsen.
• Basnoterna ger det slutliga intrycket av doften och även det mest varaktiga. De kan hålla i flera timmar efter att doften applicerats.


Appliceringstips

Enchanted Wish™ Eau de Toilette kommer mest till sin rätt om den appliceras på ställen där man känner pulsen slå såsom halsen, handleden och armvecken. Där pulsen ligger ytligt är huden som varmast och där utvecklas doften snabbare.